Wat is het?

Heerlijck December Magazine is een Gemert-Bakelse product- en cadeaubonnencatalogus. Alles wat Gemert-Bakel aan retail te bieden heeft, kan in dit boek komen staan. Op dinsdag 22 november valt bij alle inwoners van de Gemeenten Gemert-Bakel en Boekel deze catalogus op de deurmat. Er zijn diverse mogelijkheden qua formaten. Als ondernemer neem je producten af in dit magazine. Je kiest zelf voor welke grootte en het aantal producten. Zo kun je dus al meedoen vanaf €27,50! Wees er snel bij als je mee wilt doen. Aanmelden kan tot en met 25 oktober.

Met Heerlijck December Magazine willen we inwoners bewust maken van lokaal denken en kopen. Shop niet alleen bij landelijke (online) ketens voor Sinterklaas en Kerst, maar kijk wat voor mooi gevarieerd aanbod Gemert-Bakel te bieden heeft. Zo hopen we dat meer mensen lokaal hun decemberinkopen doen. Daarnaast komen er ‘nieuwe’ mensen bij je in de winkel en kun je jouw winkel op een heel laagdrempelige manier profileren.


Thema’s en producten
Je kiest zelf welke producten je aanbiedt in het magazine en onder welk thema elk product valt.

Het magazine wordt ingedeeld in de volgende thema’s:

  • Sport, outdoor & reizen
  • Baby & Kind
  • Beauty en Lifestyle
  • Dier, Tuin & Klussen
  • Wonen, Koken en Huishouden
  • Gemert-Bakelse Lekkernijen

 

Benieuwd naar de prijzen en formaten? Klik hier.

 

Heb jij als bedrijf interesse om deel te nemen aan Heerlijck December magazine? Meld je dan via deze website aan. Klik hier. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Gemert Media: 0492-371111 of info@heerlijckdecembermagazine.nl